måndag 7 november 2011

Romantic edition! ;)

Åter igen kommer det lite "naglar på pinne". Roligt att träna och bra när man kommer på lite nya idéer. Dom flesta ser jag väl i ärlighetens namn på nätet men försöker göra min egen version av dom. ;) Dom två översta tipparna är sk. newspapersnails, alltså med olika tryck på, från tidning eller liknande. Trycket syns väl inte supertydligt på kortet men det blev lite lagom "romantiskt" tyckte jag. =)

4 kommentarer:

  1. Hej! Jag är lite sugen på att göra en nagelförstärkning. Om man vill ha nån extra detalj på någon nagel, kostar det extra? Och ingår borttagning av materialet om man inte kommer tillbaks och gör om/fyller på? Mvh Elin

    SvaraRadera
  2. Hej Elin! Borttagning av material ingår, bättre att man kan komma och göra det gratis än att man sitter hemma och pillar och riskerar sina egna naglar på kuppen. ;) Om man vill ha nåt extra på nån nagel är kostnaden lite beroende på vad man vill ha. Handmålade motiv är det som tar mest tid och kräver mest av mig, pris 25:- extra. Övrigt, tex. stenar, fjädrar eller spets mellan 5-10 kr extra.

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Det låter jättebra, då ska jag fundera lite på när jag ska göra det. Jag hade väl tänkt nån liten glitterdetalj eller kanske en guldstjärna om det finns, alltså inget handmålat motiv. Hur lång tid tar det att göra en förstärkning ungefär? Mvh Elin

    SvaraRadera
  4. Stjärnor i guld, hjärtan i guld, guldfolie. ;) Det beror lite på om man vill ha fransk som ger lite mer jobb eller om man vill ha en helfärg. Det tar mellan 1,5-2 timmar ungefär. Är det bara en liten detalj till det så tar det inte nån direkt extra tid.

    SvaraRadera